Saturday, March 2, 2013

March Haul: Etude House, Maybelline, The Body Shop, Vision Perfume

Yes.. Hello again guys.
I'm gonna make this short, hehe since it's the March Haul..
Jadiiii... gue abis nitip produk2 empties yang mesti gue repurchase sama temen gue yg ke Korea (hello there @onepackabs <3) and she attended MBLAQ's LECAF fanmeeting.
I know riiiiight, I'm zuppa duppa bamba jealous!!!!
Nah, produk apa aja kaaah itu???? So here we go.

Yes, I loooove this two items so far, so I need to repurchase them.
1. Etude House Drawing Eyebrow in #05 Grey
2. Etude House Color Corset in #01 Gold Veil Highlighter

Untuk Etude House Drawing Eyebrow, gue udah pernah review di post sebelumnya (in #02 Grey Brown) bisa dicek di sini.
But I think I'm gonna swatch this Grey guy later for you guys^^
Sedangkan untuk Color Corset Highlighter, gue bakalan review abis-abisan.
Soooo it will go to the waiting liiiist~

Laluuuu, I just realized that I'm running out of my all time fave gel liner too..
So I repurchased this...
3. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner in Black

Then I randomly thinking of buying a new perfume and I ended up purchasing this cute little pink perfume
4. Vision - Hey You Fragrances
Will do the review of this pink guy soon <3

Last but not least.. My friend recommended this little guy to me (hello there @nandamondi) plus beauty blogger lainnya juga ngerekomen hal yang sama, so I decided to purchase this too..
5. The Body Shop Tea Tree Oil

Please look forward for my reviews soon <3 ada yang sudah pengalaman pakai tea tree oil juga? please kindly share your experience ^^

Share this

8 Responses to "March Haul: Etude House, Maybelline, The Body Shop, Vision Perfume"

  1. nice haul~ ditunggu review parfumnya ^^
    btw, I love your blog's title~ hehehe

  2. @Shasha thank you dear udah mampir <3 will do it very soon~ hihi glad you like it, you have such a nice blog too <3

  3. halo beb ^^
    gel eyeliner favorit kita sama ^^

    followed yours,, follow me back yuk? ^^

    XOXO Kiky,

  4. awww..... nice haul... ayo direview parfumnya, lucu banget packagingnya

  5. @Kiky Utami yes, MNY gel liner will always be my fave dear <3

    thank you dear, and I'm following your blog too~

  6. @Julisa Pratiwi right away, dear~ makasih udah mampir ya <3

  7. vision botolnya lucu deh...cute!!!=D

    1. iya kak, aku juga tertarik karena botolnya unik hihi
      thank you kakak <3